wp9473efef.png
wped21feb3_0f.jpg

Ontharingen van Depilève

Waarom kies ik voor Depilève?

Depilève heeft ruim 30 jaar ervaring is en uitgegroeid tot 1 van de toonaangevende ontharing merken en dit niet alleen in België maar wereldwijd.

De verscheidenheid aan harsen binnen Depilève maakt het mogelijk om elk huidtype op een juiste manier te benaderen.

Ook het uitgebreid gamma aan PRE en POST EPIL-producten zorgt voor een juiste voorbereiding en na verzorging van de huid met een gladde huid als resultaat.

 

Een zachte huid zonder stoppels of haartjes? Dat kan! Je kan zelfs kiezen welke ontharingsmethode het beste bij jou past: met hars of epileren.

Bij het ontharen gebruik ik een natuurlijke hars die volkomen veilig is voor de huid. Voor de gevoelige zones zoals de bikinilijn, de oksels en de bovenlip is dat filmhars. Voor benen, armen, rug, buik en borst gebruik ik striphars.

Ik warm de zachte hars op en verwijder er grondig alle overtollige haartjes mee. Het voordeel van ontharen met hars is dat alle haartjes tot aan de wortel verwijderd worden, waardoor ze minder snel terug komen. Zo heb je ook geen last van vervelende stoppels.

Geen zin in hars? Dan kan je kiezen voor epileren..
Hieronder vind je alle informatie over de verschillende behandelingen.

 

TIP: heeft u ingegroeide haartjes, gebruik dan Folisan van Depilève om de haartjes te doorbreken (vraag her gerust naar).

wpf19661d9_0f.jpg