wpbd039d20.png
wped21feb3_0f.jpg

Mijn keuze viel daarbij op volgende producten, die je ook allemaal in mijn salon kan kopen.

Sinds meer dan 60 jaar werkt JAFRA Cosmetics met ingrediënten voor de gezichtsverzorging en lichaamsverzorging. Gedurende die periode hebben we steeds eigen productformules ontwikkeld.

En dat steeds met de nieuwste wetenschappelijke kennis en de modernste technieken.

 

JAFRA Cosmetics behoort tot de leidinggevende cosmeticamerken, omdat we onszelf verplichten steeds het beste voor de huid te doen.

 

Dit uitgangspunt vormt de basis van de kracht en het succes van onze onderneming en van de kwaliteit van onze producten.

 

De werking van de JAFRA producten

Ons doel is een mooie, gezonde huid voor elke klant, want een stralend uiterlijk vergroot het zelfvertrouwen en is het visitekaartje naar buiten.

 

JAFRA producten worden streng getest door onafhankelijke laboratoria om de werking te bewijzen en ons uitgangspunt (het beste van de huid) te bevestigen.

 

JAFRA producten zorgen voor zekerheid en tevredenheid

Erkende dermatologen houden zorgvuldig toezicht op testprotocollen en procedures om de kwaliteitszekerheid van de producten te waarborgen.

 

Daarnaast garanderen marktonderzoeken met proefpanels de klant tevredenheid.

Dierproeven worden niet gedaan. Alle JAFRA producten zijn klinisch getest op allergene reacties en irritaties.

 

Royal Jelly is onze grootste troef van Jafra

Koninklijke verzorging van top tot teen! Fascinerend, krachtig en eindeloos verjongend. Het ingrediënt Royal Jelly staat al eeuwenlang voor schoonheid en gezondheid. Jafra heeft met de productlijn zoals de "Royal Jelly” het legendarische geheim van de royal jelly en de eeuwige jeugd ontsluierd. Zowel voor skin-care als body-care. Bekijk direct onze producten!

Een goede verzorging staat of valt met het gebruik van de juiste verzorgingsproducten. Daarom besteed ik erg veel aandacht aan de keuze van mijn producten. Ik werk alleen met merken die passen bij de filosofie van mijn zaak en die werken met natuurlijke ingrediënten. Een andere belangrijke factor is de verhouding tussen prijs en kwaliteit.

wp5aa99d26.png
wp29cc8577_0f.jpg