ae8ae35750377953886367aee3fab2c0.jpg

skin care

Behandelingen

Wat leer je tijdens de workshop?

Tijdens de workshop gelaatsverzorging leer je je huid grondig reinigen, hoe je best scrubt, hoe en welk masker je best aanbrengt en hoelang dit mag inwerken op je huid. Ik bekijk welk huidtype je hebt en op basis daarvan kiezen we samen producten die zijn afgestemd op jouw huid.

Welke producten gebruik je?

Tijdens de workshop werk je met  natuurlijke gelaatsverzorgingsproducten van het merk JAFRA.
Deze producten zijn op basis van vitaliserende matcha, superfood-extracten, fytonutrïenten, vitaminen en mineralen en JAFRA’s exclusieve Royal Jelly RJX – de volgende generatie Royal Jelly-technologie. Binnen het gamma zijn er verschillende producten voor verschillende huidtypes.


Wanneer kan het?

Een workshop duurt ongeveer 3 uur. Wanneer je alleen of met twee bent, kan je in mijn salon langskomen. Voor een workshop aan huis moet je met een groepje van minimum 4 en maximum 6 personen zijn. Je kan een workshop boeken overdag of ‘s avonds.


Wat moet je nog weten?

Tijdens of na de workshop kan je ook verzorgingsproducten bestellen. Zo kan je ze thuis meteen verder gebruiken. Je kan ze na betaling afhalen of ze worden aan huis geleverd op het adres waar de workshop plaatsvond. Betalen kan cash of met Bancontact.


Hoe kan je reserveren?

Wil jij graag een workshop make-up voor jou of met je vriendin(nen)? Bel of mail me dan even om een afspraak te maken!

cne37w4h_yhz_0.jpg

beauty

Wat leer je tijdens de workshop?

Tijdens de workshop make-up leer je hoe je best make-up aanbrengt voor een mooi en natuurlijk resultaat. Je krijgt heel wat praktische tips om ook na de workshop aan de slag te gaan en er opperbest uit te zien. Ik onthul geheimpjes die ervoor zorgen dat je make-up langer en mooier houdt en geef advies over welke producten (oogschaduw, foundation, mascara, lippenstift, enz.) het best bij jouw gezicht, persoonlijkheid en stijl passen.


Welke producten gebruik je?

Tijdens de workshop werk je met professionele make-up producten van JAFRA ROYAL color Deze make-up is gemaakt op basis van natuurlijke producten en is  vrij van parabenen. Daarom is hij ideaal voor mensen met een gevoelige huid.


Wanneer kan het?

Een workshop duurt drie uur in totaal. Wanneer je alleen of met twee bent, kan je in mijn ssalon langskomen. Voor een workshop aan huis moet je met een groepje van minimum 4 en maximum 6 personen zijn. Je kan een workshop boeken overdag of ‘s avonds.


Wat moet je nog weten?

Tijdens of na de workshop kan je ook make-up, borstels of ander materiaal bestellen. Zo kan je ze meteen thuis verder gebruiken. Je kan ze na betaling afhalen of worden ze aan huis geleverd op het adres waar de workshop plaatsvond. Betalen kan cash of met Bancontact.


Hoe kan je reserveren?

Wil jij graag een workshop make-up voor jou of met je vriendin(nen)? Bel of mail me dan even om een afspraak te maken!

d8ff68862cd0e5a86f8063a79e584417.jpg

Wellness

Wat leer je tijdens de workshop?

Deze deugd doende workshop is perfecte om met enkele vriendinnen te relaxen. Tijdens deze workshop worden onze SPA wellness producten uitgetest door jullie. Onze SPA producten bevatten aromatische geuren en etherische oliën.


Welke producten gebruik je ?
Tijdens deze workshop wordt er gebruik gemaakt van de JAFRA SPA producten.
Deze producten zijn op natuurlijke basis en werken met aromatische en etherische oliën.


Wanneer kan het?

Een workshop duurt 2 tot 3 uur. Wanneer je alleen of met twee bent, kan je in mijn salon langskomen. Voor een workshop aan huis moet je met een groepje van minimum 4 en maximum 6 personen zijn. Je kan een workshop boeken overdag of ‘s avonds.


Wat moet je nog weten?

Tijdens of na de workshop kan je de producten ook bestellen. Dan kan je ze na betaling afhalen of worden ze aan huis geleverd op het adres waar de workshop plaatsvond. Betalen kan cash of met Bancontact.

Deze workshop is ook toegankelijk voor heren.


Hoe kan je reserveren?

Wil jij graag een workshop make-up voor jou of met je vriendin(nen)? Bel of mail me dan even om een afspraak te maken!

Party Flags

Party

Kids parties/ sweet sixteen/ vrijgezellen/ verjaardag


Op zoek naar een leuk en origineel feestje voor meisjes, jonge ladies, sweet  sixteen,  vrijgezellenparty...?


Ik verzorg bij u thuis een gezellige, toffe beauty party!


De party's worden aangepast aan de leeftijd en alles is uiteraard bespreekbaar.Tijdens het feestje van 2,5-3 uur krijgt iedereen een spiegel, handdoekje, kommetje water, haarband...


en gaan we lekker aan de gang met een reiniging, maskertje, dagcrème, nageltjes lakken, make-up, geurtjes kiezen...


Uiteraard mag een toffe groepsfoto niet ontbreken, om deze leuke dag te herinneren.


En uiteraard is een feestje geen feestje zonder cadeautje dus voor het feestvarken heb ik een leuk cadeautje bij aangepast aan de gelegenheid en leeftijd !!

Prijzen zijn afhankelijk van het aantal deelnemers en de locatie waar de party zal plaatsvinden.
Prijzen vanaf 15 euro per persoon en vanaf 7 jaar !