top of page

Behandelingen

Ontdek wat ik u te bieden heb...

Behandelingen: Producten
Image by Roman Kraft

Handverzorging

Onze handen zijn ons visitekaartje !
Spijtig genoeg laat de verzorging van onze handen vaak te wensen over, nochtans krijgen zij het hard te verduren, water, weer en wind, het zijn maar enkele voorbeelden van natuurlijke invloeden waar onze handen dagelijks mee te verduren krijgen. 
Je handen verraden je leeftijd nog meer dan je gezicht. De huid op je handrug is immers extreem dun en er is geen onderhuids vetlaagje om de huid te ondersteunen.

Dat betekent dat je ouderdomsverschijnselen en rimpeltjes als eerste op je handen ziet, zeker als ze fijn en smal zijn. Een goeie handverzorging is dan ook geen overbodige luxe.

Hieronder vind je alle behandelingen die ik aanbied.

Pedicured Feet

voetverzorging

Man of vrouw, jong of oud, een goede voetverzorging is een MUST!! 
Je voeten zijn het deel van je lichaam waar je vaak het minste aandacht aan schenkt. Nochtans komt ons volledige gewicht neer op je voeten en bepaalt de stand van je voeten ook voor een groot deel je lichaamshouding en dus ook je look. Als je voeten pijn doen verander je bovendien van houding, waardoor je vaak rug- of nekklachten krijgt.

Daarom verdienen je voeten de nodige zorg en aandacht. Een goede voetverzorging is belangrijker dan je denkt. En het kan heerlijk relaxerend zijn ook.

Hieronder vind je mijn aanbod aan voetverzorgingen.

Gezichtsmassage

gelaatsverzorging

Een verzorgd gezicht is even belangrijk als een verzorgd lichaam.
Een mooie huid is deels erfelijk bepaald, maar door consequente verzorging met kwalitatief goede producten, kan je het ouder worden van je huid uitstellen

 

Al mijn gelaatsverzorgingen zijn naast rustgevend en ontspannend ook effectief en resultaatgericht.
Daarom bekijk ik samen met jou vooraf welk huidtype je hebt en welke behandeling het best geschikt is.

Elke behandeling start met een klassieke gelaatsverzorging,
maar focust daarnaast op een specifiek aandachtspunt.

 

Ik maak bij elke behandeling ook gebruik van producten die aangepast zijn aan jouw huidtype.
Elke gelaatsverzorging is dus een behandeling op maat is.

 

Het doel is simpel: ik combineer ontspanning en relaxatie met verzorging en verbetering van je huid.

Hieronder vind je meer uitleg over de verschillende gelaatsverzorgingen.

Natuurlijke schoonheid

Ontharingen

Een zachte huid zonder stoppels of haartjes? Dat kan! Je kan zelfs kiezen welke ontharingsmethode het beste bij jou past: met hars of epileren.

Bij het ontharen gebruik ik een natuurlijke hars die volkomen veilig is voor de huid. Voor de gevoelige zones zoals de bikinilijn, de oksels en de bovenlip is dat filmhars. Voor benen, armen, rug, buik en borst gebruik ik striphars.

Ik warm de zachte hars op en verwijder er grondig alle overtollige haartjes mee. Het voordeel van ontharen met hars is dat alle haartjes tot aan de wortel verwijderd worden, waardoor ze minder snel terug komen. Zo heb je ook geen last van vervelende stoppels.

Geen zin in hars? Dan kan je kiezen voor epileren..
Hieronder vind je alle informatie over de verschillende behandelingen.

Lichaamsverzorging

Ik specialiseer me in relaxmassages. Dat zijn rustige massages die erop gericht zijn om je lichaam te laten ontspannen en stress te bestrijden. Het is een ideale massage als je een keer heerlijk wil ontspannen.
Met zachte achtergrondmuziek, warme massageolie en speciale massagetechnieken zorg ik voor een weldadig en rustgevend gevoel. Het resultaat is totale ontspanning van lichaam en geest.
Hieronder vind je een overzicht van de verschillende massages waaruit je kan kiezen.

Image by freestocks

Make up

Make-up is bedoeld om er mooier, gezonder, jonger of aantrekkelijker uit te zien. Dat hoeft echter niet synoniem te staan met onnatuurlijk, opvallend of overdreven.


Ik help je graag om er op je best uit te zien. Ik kies samen met jou de make-up die het best bij jou en bij de specifieke gelegenheid past. Op die manier kan ik je een look geven die bepaalde accenten naar voor brengt en andere dingen wat meer verbergt, zonder dat het al te opvallend wordt.


Hieronder vind je mijn aanbod wat betreft make-up.

20161211_134205.jpg

Workshops

Naast behandelingen geef ik ook regelmatig workshops. Zo kan je bij mij onder meer terecht voor workshops over make-up , wellness en gelaatsverzorging.
Er zijn verschillende mogelijkheden.


Wil je een persoonlijke workshop (een of twee personen), dan doen we dat in mijn salon. Wil je een workshop met meerdere mensen (maximaal zes personen) dan kom ik bij jou thuis of op verplaatsing. De workshops duren een drietal uur en je mag gebruik maken van mijn professionele producten.


Hieronder vind je wat meer uitleg over de workshops.

bottom of page