Oogschaduw aanbrengen

Dag- of avondmake up

€20,-

Een dag make up is een frisse, natuurlijk ogende look met lichte kleuren en toetsen die goed passen bij je huidtype, kleding en persoonlijkheid.

Ik maak je dag make-up bij voorkeur zo natuurlijk en persoonlijk mogelijk. Zo maak ik je gezicht egaler en aantrekkelijker, met lichte kleur accenten die perfect passen bij jou.

Een dag make-up is ideaal voor een zakelijke afspraak, een sollicitatie of het nemen van pasfoto’s.

Een avond make-up mag wat prominenter zijn dan een dag-make-up. Kunstmatig licht gaat immers wat van de kleuren van je gezicht wegtrekken, zodat je make-up ‘s avonds wat feller mag.Ik kies samen met jou kleuren die bij je outfit en bij je  persoonlijkheid passen en ik leg de juiste accenten voor een avond make-up: vollere lippen, glanzende texturen, eyeliner, meer uitgesproken jukbeenderen,…

FB_IMG_1501256225015.jpg

Bruidmake up

vanaf € 60,-

Elke bruid wil er op haar huwelijksdag stralend uitzien. Je trouwkleed en je make-up moeten je persoonlijkheid zoveel mogelijk in de verf zetten.


Bij een huwelijks make-up kom je een aantal weken of maanden voor je huwelijk al even langs voor een proefmake-up. Samen bekijken we dan welke make-up het best past  bij je trouwkleed, de vorm van je gelaat, je persoonlijkheid, enz.


Op de grote dag zelf kom ik aan huis of op een afgesproken locatie om de vooraf gekozen make-up aan te brengen. Ik zorg ook voor een speciale fixatie voor gelaat, ogen en lippen, zodat je make-up een hele dag goed blijft. Ik blijf tot je trouwjurk aan is, zodat ik tot op het laatste moment ervoor kan zorgen dat je make-up perfect is.


Eventueel kom ik ook ‘s avonds nog even langs om voor het avondfeest je make-up bij te werken of er een mooie avond- of feest make-up van te maken.


Uiteraard kan ik ook zorgen voor de make-up van je moeder, schoonmoeder, zus(sen) of vriendin(nen), zodat ook zij er  stralend uitzien.

f39a50ae4f82da42e3faad3e8d2b109e.jpg

Make up workshop

Wat leer je tijdens de workshop?

Tijdens de workshop make-up leer je hoe je best make-up aanbrengt voor een mooi en natuurlijk resultaat. Je krijgt heel wat praktische tips om ook na de workshop aan de slag te gaan en er opperbest uit te zien. Ik onthul geheimpjes die ervoor zorgen dat je make-up langer en mooier houdt en geef advies over welke producten (oogschaduw, foundation, mascara, lippenstift, enz.) het best bij jouw gezicht, persoonlijkheid en stijl passen.


Welke producten gebruik je?

Tijdens de workshop werk je met natuurlijke producten van het merk JAFRA Cosmetics. Deze make-up is gemaakt op basis van Royal Gelée en is hypoallergeen en vrij van parabenen. Daarom is hij ideaal voor mensen met een gevoelige huid.
Hij bevat de Royal Jelly RJx technologie om je huid op het hoogste niveau te verzorgen.


Wanneer kan het?

Een workshop duurt +-drie uur. Wanneer je alleen of met twee bent, kan je in mijn schoonheidssalon langskomen. Voor een workshop aan huis moet je met een groepje van minimum 4 en maximum 6 personen zijn. Je kan een workshop boeken overdag (weekdagen of zaterdag) of ‘s avonds (weekdagen).


Wat kost het?

Een workshop make up is volledig Gratis, en als gastvrouw krijgt u nog leuke geschenken !


Wat moet je nog weten?

Tijdens of na de workshop kan je ook make-up, borstels of ander materiaal aankopen.
Zo kan je ze meteen thuis verder gebruiken. Je kan je producten ook bestellen. Dan kan je ze na betaling afhalen of worden ze aan huis geleverd op het adres waar de workshop plaatsvond. Betalen kan cash of met Bancontact. Kredietkaarten zijn niet mogelijk.


Hoe kan je reserveren?

Wil jij graag een workshop make-up voor jou of met je vriendin(nen)? Bel of mail me dan even om een afspraak te maken!