top of page
20200923_151641.jpg

Dag- of avondmake up

€20,-

Een dag make up is een frisse, natuurlijk ogende look met lichte kleuren en toetsen die goed passen bij je huidtype, kleding en persoonlijkheid.

Ik maak je dag make-up bij voorkeur zo natuurlijk en persoonlijk mogelijk. Zo maak ik je gezicht egaler en aantrekkelijker, met lichte kleur accenten die perfect passen bij jou.

Een dag make-up is ideaal voor een zakelijke afspraak, een sollicitatie of het nemen van pasfoto’s.

Een avond make-up mag wat prominenter zijn dan een dag-make-up. Kunstmatig licht gaat immers wat van de kleuren van je gezicht wegtrekken, zodat je make-up ‘s avonds wat feller mag.Ik kies samen met jou kleuren die bij je outfit en bij je  persoonlijkheid passen en ik leg de juiste accenten voor een avond make-up: vollere lippen, glanzende texturen, eyeliner, meer uitgesproken jukbeenderen,…

FB_IMG_1501256225015.jpg

Bruidmake up

vanaf € 60,-

Elke bruid wil er op haar huwelijksdag stralend uitzien. Je trouwkleed en je make-up moeten je persoonlijkheid zoveel mogelijk in de verf zetten.


Bij een huwelijks make-up kom je een aantal weken of maanden voor je huwelijk al even langs voor een proefmake-up. Samen bekijken we dan welke make-up het best past  bij je trouwkleed, de vorm van je gelaat, je persoonlijkheid, enz.


Op de grote dag zelf kom ik aan huis of op een afgesproken locatie om de vooraf gekozen make-up aan te brengen. Ik zorg ook voor een speciale fixatie voor gelaat, ogen en lippen, zodat je make-up een hele dag goed blijft. Ik blijf tot je trouwjurk aan is, zodat ik tot op het laatste moment ervoor kan zorgen dat je make-up perfect is.


Eventueel kom ik ook ‘s avonds nog even langs om voor het avondfeest je make-up bij te werken of er een mooie avond- of feest make-up van te maken.


Uiteraard kan ik ook zorgen voor de make-up van je moeder, schoonmoeder, zus(sen) of vriendin(nen), zodat ook zij er  stralend uitzien.

FB_IMG_1501256127549.jpg

Make up 1 op 1

Wat leer je tijdens de workshop?

Gedurende 1uur ga ik in op je vragen, stellen we een mooie make-up samen met de nodige tips & tricks om je look volledig af maken!

 

Welke producten gebruik je?

Tijdens de workshop werk je met natuurlijke producten van het merk Keenwell & Jafra cosmetics.
Deze make-up  is hypoallergeen en vrij van parabenen. Daarom is hij ideaal voor mensen met een gevoelige huid.
Hij bevat de Royal Jelly RJx technologie om je huid op het hoogste niveau te verzorgen.

 

Wanneer kan het?

Een workshop duurt +-1 uur. 
Je kan een workshop boeken overdag (weekdagen of zaterdag) of ‘s avonds (weekdagen).

 

Wat kost het?

Een workshop make up is volledig Gratis

 

Wat moet je nog weten?

Tijdens of na de workshop kan je ook make-up, borstels of ander materiaal aankopen.
Zo kan je ze meteen thuis verder gebruiken. Je kan je producten ook bestellen. Dan kan je ze na betaling afhalen of worden ze geleverd Betalen kan cash of met Bancontact. 

bottom of page