top of page

Nagelbijters

Gedurende 9 weken word je intensief begeleid om van het nagelbijten af te komen verdeeld over 6 behandelingen

De lengte van je nagels zal de eerste keren kort zijn. De ervaring heeft mij geleerd dat het geen goed idee is om direct met grote verleningen te werken, helaas loopt dit nooit goed af.
Als nagelbijter moet je leren wennen aan de nieuwe nagelsituatie, je bent immers gewend om de vingertoppen te gebruiken om zaken op te rapen, of te nemen, het hebben van nagels is dus ongewoon. 

We gaan een echte wisselwerking aan met u. 
Ik als styliste verzorg uw nagels intensief in het salon, maar ook u heeft een taak, wennen aan de nieuwe situatie en niet meer bijten aan de gel/verlening.

Het volledige programma komt op 195 euro, dit is een vaste prijs die te betalen is bij de eerste afspraak.

Week 1:
U kan kiezen voor een naturel look of full color. Als nagelbijter heeft u een kort nagelbed en stugge nagelriemen. Bovendien is een nagelbijter geen lange nagels gewend en zal de kans op kwetsuren veel hoger liggen als we te snel verlengen, dus werken we in gradaties. Daarom gaat u na de eerste behandeling zonder of met kleine verlenging naar huis.
u krijgt ook een nagelriemolie om de nagelriemen dagelijks soepel te houden en verzorgen.
Week 2:
Nagels die afgebeten worden, hebben de neiging sneller te groeien, daarom gaan we in week 2 al een eerste bijwerking/herstelling doen.
we lakken de nagels weer in de kleur als op 1e bezoek om uitgroei zo klein mogelijk te houden.
Week 3:
Er word weer een manicure uitgevoerd, nagels korter gevijld, breuken hersteld e, bijgewerkt en u kiest een kleur naar keuze.
Week 5:
Nagels worden weer bijgevijld, en bijgewerkt, ook hier kan je weer kiezen voor een nieuwe kleur
Week 7:
Nagels worden weer bijgevijld, en bijgewerkt, ook hier kan je weer kiezen voor een nieuwe kleur
Week 9:
laatste afspraak in dit arrangement. De nagels worden opnieuw bijgewerkt. ondertussen hebben uw nagels mooi de tijd gekregen om te kunnen groeien en zullen ze een mooi nagelbed hebben. U kun nu om de 3 à 4 weken een afspraak boeken zoals iedereen of overstappen naar gelish. in beide gevallen maken we een afspraak vinnen 3weken.

BELANGRIJK:
Mocht er tussen behandelingen in iets mis gaan (breuk of verlies van een kunstnagel) laat dit zo snel mogelijk weten, zodat dit zo snel mogelijk kan opgelost worden zodat u niet in de verleiding komt om te gaan bijten.
is het verlies te wijten aan toch bijten aan de kunstnagel dient de herstelling extra betaald te worden.

Indien u besluit het arrangement niet af te maken, word er geen geld teruggeven ! 

op de 1e afspraken worden volgende afspraken DIRECT vastgelegd, zo bent u steeds verzekerd van u plekje.

bottom of page