Zweedse massage

€50,-  50 minuten

Een Zweedse massage is zonder meer de populairste massage die er is. Met deze klassieke massagevorm word je door middel van een paar basistechnieken gemasseerd, zodat je uitgebreid van de nodige ontspanning van lichaam en geest kan genieten. 

Het is een massage waarbij ontspanning centraal staat en waar je letterlijk blij van wordt. Door de warmtewerking en aanraking van een massage komen er namelijk hormonen vrij in je lichaam, waardoor het stressniveau daalt en je beter in je vel gaat zitten. Een massage is dus niet alleen heel fijn, maar ook nog eens heel goed voor je gemoedstoestand, energieniveau en algemene gezondheid.

WAT KAN JE VERWACHTEN VAN EEN SWEDISH MASSAGE?

Tijdens de Swedish massage wordt een mix van massagetechnieken gebruikt. De effleurage wordt het vaakst gebruikt. Bij deze techniek gebruikt de massagetherapeut handen, onderarmen en ellebogen om je spieren oppervlakkig te masseren. Door de glijdende bewegingen wordt de bloedcirculatie in de richting van het hart gemasseerd. De petrissage is wat steviger en kenmerkt zich door een kneed- en massagetechniek met draaiende bewegingen. Bij tapotage worden er met de vingertoppen of zijkant van de handen snelle en ritmische slagen gemaakt. Dit activeert de huid en bevordert de bloedsomloop. Aanvullend worden ook het onderhuidse weefsel en de huid gekneed en gemasseerd door middel van wrijfbewegingen met de duimen, vingertoppen en knokkels. Een Zweedse massage bestaat uit een uitgebalanceerde mix van zachte strijkbewegingen, het opwarmen en losmaken van de spieren en het uitoefenen van druk op strategische plaatsen. Je bloedcirculatie en lymfesysteem worden gestimuleerd, gifstoffen worden afgevoerd en chronische pijnen verminderen dankzij een Swedish massage. Bij een Swedish massage wordt er olie of lotion op de blote huid gebruikt.

rug, schouder en nekmassage

€30,- 30 minuten

Een drukke kantoorbaan, verkeerde werkhouding of het uitvoeren van zware lichamelijke arbeid… Het speelt soms parten voor je rug, nek en schouders. Met een rug-, nek- en schoudermassage geniet je van een ontspannende massage waarbij de volle aandacht naar deze zones gaan. Met speciale massagetechnieken worden pijnlijke en stijve spieren losgemasseerd zodat je specifieke klachten snel verlicht worden.

De spieren worden tijdens deze massage losgemaakt, waardoor stijfheid, nekpijn, schouderpijn en rugpijn verdwijnen. Qua technieken worden er bij een tafelmassage veelal strijkingen en knedingen gebruikt. De armen worden bij de massage ook meegenomen, omdat pijn in het nek-, schouder- en ruggebied vaak uitstraalt naar de armen. Heb je vooral last van lage rugpijn of een stijve schouder? Geef dit dan tijdens de intake aan bij je massagetherapeut of masseur, zodat de behandeling wordt aangepast aan jouw behoeften.


Een rugmassage, nekmassage en schoudermassage kan worden gecombineerd, maar als jij bijvoorbeeld vooral de onderrug behandeld wilt hebben, dan is dat natuurlijk ook mogelijk.

Een rug-, nek- en schoudermassage is namelijk altijd een cadeautje voor je lichaam en geest.

beenmassage

€20,- 30 minuten

Benen, ze moeten ons een heel leven dragen, ben je daar wel eens dankbaar voor? We nemen ze voor lief maar gezonde benen zijn een kostbaar bezit. Ze brengen je waar je maar wilt; lopen, werken, dansen, rennen, sporten, benen maken het mogelijk. Dat vereist een goede conditie. Jammer genoeg krijgen ze pas de verdiende aandacht zodra zich problemen aandienen. Zware en vermoeide benen? Laat ze masseren!

Wie heeft er baat bij? Wie niet? Vooral wanneer je regelmatig sport, kan het zeer effectief zijn. Daarnaast werkt het preventief wat betreft blessures én helpt het tot sneller herstel. Na de massage kunnen jouw benen weer uitgerust de weg op!

Doormiddel van verschillende handgrepen en intensiteit van de behandeling helpen we de spieren een handje bij de doorbloeding. Dat zorgt voor een verbetering van de beweeglijkheid en een het verlaagt de spierspanning.

©2020 door 'T Lotusje.
Algemene Voorwaarden
Met trots gemaakt met Wix.com

Contact opnemen

BE0544637677

Volgen

  • Facebook
  • Instagram