top of page

Onze missie

Een goede verzorging staat of valt met het gebruik van de juiste verzorgingsproducten. Daarom besteed ik erg veel aandacht aan de keuze van mijn producten. Ik werk alleen met merken die passen bij de filosofie van mijn zaak en die werken met natuurlijke ingrediënten. Een andere belangrijke factor is de verhouding tussen prijs en kwaliteit.

Mijn keuze viel daarbij op volgende producten, die je ook allemaal in mijn salon kan kopen.

BODY & BESS:
De beste, natuurlijke oplossing bieden voor ieder huidtype, daar tekenen we voor.

Body&Bess is een 100% Belgisch familiebedrijf dat sinds 2013 natuurlijke verzorging brengt op basis van een hoge concentratie aan natuurlijke, actieve bestanddelen met als doel de huidweerstand te versterken en op te bouwen, de celgroei te stimuleren en de huid te beschermen en herstellen.
Kortom: Met Body&Bess gaat de huid heropleven.

Bij Body&Bess worden geen parabenen toegevoegd en zijn alle producten volledig dierproefvrij.

Het verhaal startte met een eerste gamma verzorgingsproducten op basis van frambozenpitolie voor de meest gevoelige, droge en veeleisende huiden. Deze productenreeks kreeg later de naam Hydro Sensitive.
Intussen werd ook een tweede gamma op de markt gebracht op basis van rijstpoeder dat zich richt naar het herstel van de gemengde en onzuivere huid; het Skin Control gamma genaamd.

Body&Bess blijft op continue basis verder ontwikkelen met de meest innovatieve, natuurlijke ingrediënten op de markt met als doel een compact doch volledig assortiment aan te bieden voor iedere huidbehoefte.

Ons doel is een mooie, gezonde huid voor elke klant, want een stralend uiterlijk vergroot het zelfvertrouwen en is het visitekaartje naar buiten.

Voor onze hand en voetverzorging werken wij samen met  Body&Bess, PRONAILS, GELISH, MAGNETICS en LIGHT ELEGANCE 

Body_&_Bess_Sfeer_Beelden-4
Body&bess_Groepshots-4
Body&bess_Groepshots-7
BB_raspberry_Range2
195119830_3801406749987842_8354721902833
images
Poster AAHC
Gelish-producten
gift-card-600x600_grande_fb7c2fbb-63e4-4
bottom of page