Filmhars

€ 10,- tot € 27,-

Ik gebruik filmhars om gevoelige zones te ontharen, zoals de bikinilijn, de oksels en de bovenlip. De zachte hars verwijdert grondig alle overtollige haartjes tot aan de wortel, waardoor je minder last hebt van huid irritaties. De haartjes komen ook minder snel terug zodat je voor een langere periode verlost bent van vervelende stoppels.

Ik breng de hars zo dun mogelijk aan en als hij gestold is trek ik de dunne laag weg tegen de haargroeirichting in.
Omdat er geen harsstrips aan te pas komen gebeurt de ontharing op een snelle en minder pijnlijke wijze.

Striphars

€ 8,- tot € 27,-

Ik gebruik striphars voor het snel ontharen van grote oppervlaktes zoals je oksels, rug, borst of benen. De zachte hars verwijdert grondig alle overtollige haartjes tot aan de wortel, zodat ze minder snel terug komen en je gedurende een hele periode verlost bent van vervelende stoppels.

Striphars hecht zich aan je haartjes vast en niet aan je huid, zodat het minder pijnlijk is als de strips tegen de haargroei richting in afgetrokken worden

TIP: heeft u ingegroeide haartjes, gebruik dan Folisan van Depilève om de haartjes te doorbreken (vraag her gerust naar).

Epileren

€ 8,- tot € 13,-

Met een fijn pincet verwijder ik de overtollige haren van je wenkbrauwen bovenlip en of kin en breng ze in het gewenste model. Door tegen de haargroei richting in te trekken en door de juiste techniek te gebruiken, kan dit bijna pijnloos.

©2020 door 'T Lotusje.
Algemene Voorwaarden
Met trots gemaakt met Wix.com

Contact opnemen

BE0544637677

Volgen

  • Facebook
  • Instagram